Bârlad: Bunicuța curajoasă care a dat nas în nas cu hoțul și l-a prins în curtea casei

Written by on ianuarie 4, 2017

O bătrânică curajoasă din Bârlad și-a înfrânat emoțiile și, curajoasă, a încercat să prindă singură hoțul care intrase în locuința sa.

Marți, 3 ianuarie, in jurul orei 19:00, o femeie in vârsta de 64 de ani care locuiește pe strada Hotin, la numărul 5, l-a prins in flagrant pe cel care a încercat sa ii fure câteva șunci afumate.

Femeia, extrem de săracă, se întorcea din oraș când i s-a părut că din podul casei aude sunete ciudate. Speriată, aceasta i-a cerut ajutorul tânărului Vlad Stoian (care deține un spațiu in apropierea casei ei) rugându-l să sune la 112 pentru că in casa ei se află un hoț.

Bunica nu a mai așteptat însă venirea polițiștilor și cu un curaj rar întâlnit a intrat singură in curte. Acolo, a dat nas in nas cu hoțul, cunoscut sub numele de Iuda, si l-a prins curajoasă de braț. Hoțul avea in mâna cealaltă un lighean plin de șunci si încerca să scape din strânsoarea bătrânei.

In ajutorul victimei a sărit si Vlad Stoian, dar infractorul a reușit să se elibereze și să fugă.

„La fata locului s-au deplasat polițiști si o echipa de criminaliști. S-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, urmează sa fie identificat hoțul care a sustras produse alimentare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, agent șef adjunct Loredana David.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background