Bârlad: Copil în vârstă de un an rămas blocat într-o mașină

Written by on February 17, 2018

ACTUALIZARE. Pompierii au spart geamul mic al portierei din spate al vehiculului, reușind astfel să acționeze sistemul centralizat de deschidere. Copilul se află în stare bună de sănătate nefiind necesare îngrijiri medicale.

ȘTIRE INIȚIALĂ. Detașamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină în urmă cu câteva minute, în zona fabricii Fepa, după ce un copil în vârstă de un an a rămas blocat în interiorul unui autoturism înmatriculat în județul Constanța.

Pompierii deplasați la fața locului încearcă să deblocheze autoturismul. Conform declarațiilor celor de ISU Vaslui, tatăl copilului a coborât preț de câteva momente, moment în care sistemul de închidere centralizată s-a activat, singura cheie fiind în contact. Bărbatul a fost cel care a apelat 112 solicitând intervenția autorităților.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background