Bârlad: Doi tâlhari minori reținuți pentru infracțiunea de tâlhărie

Written by on April 11, 2017

Doi tineri în vârstă de 16 ani, din municipiul Bârlad, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie, au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a doi tineri în vârstă de 16 ani, ambii domiciliați în municipiul Bârlad. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă asupra unei tinere de aceeași vârstă, din aceeași localitate.

„În fapt, la începutul lunii aprilie a.c., în timp ce tânăra se deplasa pe raza municipiului Bârlad și utiliza telefonul, unul din tineri i-a smuls aparatul din mână și a fugit. Ulterior, cei doi tineri au valorificat telefonul la o casă de amanet.

În urma activităților desfășurate de polițiști, prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Cei doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background