Bârlad: infractori identificați după ce au tâlhărit un bărbat în scara blocului

Written by on noiembrie 17, 2017

Polițiștii din Bârlad au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Aceștia urmează să fie prezentați organelor de instanță cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a doi bărbați, Marius Ionuț Novac (19 ani) și Adrian Novac (30 de ani), domiciliați în comuna Grivița, respectiv comuna Trestiana, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Victima infracțiunii este un alt bărbat, de 42 de ani, din municipiul Bârlad.

În fapt, la sfârșitul lunii octombrie a.c., în timp ce victima intra în scara blocului în care locuiește, bărbații l-au deposedat prin violență de o borsetă în care avea trei telefoane mobile, o tabletă și alte bunuri personale.

Ieri, bărbatul de 30 de ani a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Tânărul de 19 ani este încarcerat în Centrul de Reeducare Târgu Ocna de la începutul lunii noiembrie a.c.


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background