Bârlad: Nou-născut găsit mort într-un tomberon

Written by on November 26, 2016

ACTUALIZARE Ora 13:30. În urma necropsiei, s-a stabilit deocamdată că bebelușul era mort de cel puțin patru zile, dar nu mai mult de o săptămână. Totodată s-a estimat că vârsta aproximativă ar fi de 45 – 60 de zile. Potrivit polițiștilor, sunt semne că nou-născutul a fost îngrijit corespunzător în tot acest interval de viață.

Persoanele care pot ajuta la identificarea pruncului găsit decedat sau care pot furniza informații care pot duce la identificarea mamei, sunt rugate să apele de urgență numărul gratuit 112.


Descoperire macabră în această dimineață într-un tomberon de lângă blocurile din zona Grădină. Un nou-născut a fost descoperit mort.

Polițiștii au descoperit cadavrul unui bebeluș, la tomberoanele de lângă blocurile Z, din zona Grădină. Din primele indicii de la fața locului, nou-născutul, înfășurat într-o pânză albă, a fost aruncat într-un container de gunoi menajer.{vembed Y=_EjIk8Ib5Nk}

Criminaliștii se află la fața locului și caută indicii pentru a o identifica pe femeia care a dat naștere pruncului. Oamenii legii au transportat cadavrul la morga spitalului din Bârlad, unde va fi supus necropsiei, pentru a se stabili dacă s-a născut mort ori decesul acestuia a fost provocat ulterior.

ACTUALIZARE.  Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost efectuat în jurul orei 05:30, de către un bărbat care căuta în gunoaie. Imediat ce a dat peste cadavrul micuțului, a alertat autoritățile.

Articol în curs de actualizare…


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background