Bârlad: O haită de maidanezi au sfâșiat o pisică într-o parcare. VIDEO

Written by on January 19, 2017

Bârlădeni mușcați de câini, petiție online pentru capturarea acestora și mai nou, imagini care te îngrozesc! Multe semnale de alarmă în speranța că acestea vor ajunge și la autoritatea locală!

Aseara câinii din zona Stadion s-au dezlănțuit sub privirile îngrozite ale unui bârlădean. Dan B. (cel care a asistat la aceasta scena) ne-a declarat: „În urma cu câteva zile îmi zice un băiat de la scara vecină: ai văzut noii (câini) comunitari din zonă? Sunt negri, destul de înfricoșători și… tind să cred că cineva i-ar fi adus la noi în cartier. I-am răspuns că nu știam și că nu i-am văzut, desi sunt un bun „observator” a ceea ce se întâmplă (rău) prin cartier. Au trecut zilele și iată la ce spectacol am asistat în astă seară. Cinci negri… nu chiar mititei, devorând o biată mâță chiar în parcarea de la bloc. Mai am următoarele mențiuni: sunt tatăl unui copil de aproape 3 ani, și evenimentul s-a întâmplat la mai puțin de 100 de metri de strada principală a orașului. Vă rog să (mă) judecați! Mulțumesc ”

Asociatia care se ocupa de strângerea acestor patrupede strânge in medie in jur de șapte câini pe zi, numai „in luna Decembrie au fost capturate 53 de patrupede. Au fost prinse exemplare canine ce aveau cip-uri din Ivești si Beresti. Direcția Sanitar Veterinara Vaslui a luat cipurile si va trimite amenzi proprietarilor. Sancțiunea poate fi pana la 3000 de lei, stăpânii o vor plăti dar exemplarele canine vor rămâne, cu siguranța, in adăpost. Pe străzile orașului, la aceasta ora, sunt peste 700 de câini. Noi nu putem face minuni, in câteva luni sa facem ceea ce trebuiau alții sa facă in atâția ani. Patrupedele nu au ce caută pe strada dar pentru a avea rezultate si Poliția ar trebui sa dea amenzi. Cei de la case își lasă animalele libere pe străzi , acestea devin violente atunci când întâlnesc o femela in călduri. Fenomenul acesta va dispărea după doi ani, atunci când toate cățelele vor fi sterilizate si nu se vor mai putea înmulți”, ne-a declarat Luiza Lungu.

Așadar ne învârtim intr-un cerc, ONG-ul strânge ce găsește pe străzi, o parte din barladeni își lasă patrupedele la plimbare, plus mașinile care „descarca” câini comunitari. Rezultatul: imaginile de o violenta rară.

IMAGINI AMATOR{vembed Y=drnZ2eG43gE}


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background