Bârlad: Percheziții la suspecți de furt de energie electrică și gaze naturale

Written by on August 23, 2015

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Judeţean Vaslui efectuează 80 percheziții domiciliare la persoane bănuite de furt de energie electrică. Prejudiciu cauzat prin activitatea infracțională a fost estimat la o valoare de aproximativ 400.000 de lei.

La data de 23 august a.c., peste 100 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în colaborare cu reprezentanți ai unei companii de distribuție a energiei electrice, efectuează 80 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bârlad, a comunelor arondate și pe raza orașului Murgeni.

„Activitatea vizează peste 40 de persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcţionării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate ori modificarea fără drept a componentelor instalaţiilor energetice privind energia electrica si gazele naturale. Prejudiciu cauzat prin activitatea infracțională a fost estimat la o valoare de 400.000 de lei”, a declarat Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

La acțiune vor participa polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad și a secțiilor de poliție rurală arondate Polițiilor municipiului Bârlad și orașului Murgeni, precum și polițiști de la structurile de investigare a criminalităţii economice, investigații criminale, criminaliști, luptători ai serviciului pentru acțiuni speciale și jandarmi.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background