Bârlad: Scandal la Protecția Copilului. Jandarmii solicitați să intervină

Written by on iunie 23, 2016

Îmbrânceli între forțele de ordine ale Jandarmeriei si doi părinți în fața sediului Protecției Copilului din Bârlad. Oamenii legii au fost chemați sa intervină în cazul unui conflict dintre o familie și paznicii instituției.

Doi părinți au fost la un pas să se bată cu paznicii chiar la intrarea în sediul Protecției Copilului din Bârlad. Aceștia veniseră să-și recupereze cei patru copii luați din cadrul familiei pentru neglijență. Trei dintre copii erau în Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Copilul Abuzat, Neglijat și Exploatat (CPRUCANE) de câteva luni, ultimul fiind luat în urmă cu doar două săptămâni.

Cei patru copii, cu vârste cuprinse între patru luni și nouă ani, au fost scoși din cadrul familiei prin decizia unei instanțe judecătorești, cei doi părinți fiind decăzuți din drepturi. Cei doi soți nu au vrut să audă de hotărârea instanței și au vrut cu totdinadinsul să-și ia copiii acasă. În momentul în care au devenit recalcitranți, paznicii au apelat la 112. Psihologul Ionel Brătianu a încercat în zadar să calmeze spiritele.

Jandarmii i-au urcat în mașină și i-au dus la sediu, unde cel mai probabil vor fi amendați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background