Bârlad: Servicii de cablu Tv și internet întrerupte de E-on Moldova

Written by on June 11, 2015

Abonații companiei de cablu tv și internet, Lidas Prod (ConySat), nu mai au de ieri – 10 iunie a.c., serviciile funcționale din cauza unui litigiu cu E-On Moldova.

Miercuri, angajații E-On Moldova, au dat jos cablurile companiei de cablu de pe stâlpii pe care îi are în proprietate, motivul fiind justificat prin neplata taxei de stâlp impusă, conform declarațiilor unor surse din compania de electricitate.

În cursul zilei de joi, 11 iunie 2015, reprezentantul legal al Lidas Prod SRL, a depus plângere la Poliția Bârlad pentru distrugerea rețelei de distribuție CaTV-Internet.

COMUNICAT DE PRESĂ

“SC Lidas Prod SRL Bârlad, societate de Cablu TV și Internet, vă aduce la cunoștință faptul că în urma unor litigii contractuale cu E-ON Moldova, aceștia au tăiat cablurile TV și de Internet de pe stâlpi. SC Lidas Prod SRL a făcut plângere penală pentru distrugerea rețelei CATV și Internet, împotriva E-ON Moldova. Urmează ca organele competente să ia măsuri și să stabilească cele întâmplate. SC Lidas Prod SRL cere scuze clienților pentru neplăcerile create de acest incident. În urma acestora, facem tot posibilul pentru a remedia defecțiunea”Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background