Bârlad – Șoferi la un pas să se ia la bătaie în trafic. VIDEO

Written by on august 22, 2017

Doi șoferi au fost la un pas să se ia la bătaie în trafic lângă intersecția Cerbul de Aur din Bârlad, după ce au fost protagoniștii unui accident. Cei doi s-au acuzat reciproc de producerea accidentului.

Marți, în jurul orei 12:30, în intersecția cunoscută drept „Cerbul de Aur”, participanții la trafic de pe Drumul European 581 care străbate orașul Bârlad, au fost martorii unui accident urmat de un scandal.

Martorii de la locul accidentului spun că autoturismele conduse de cei doi s-au tamponat, după ce șoferul unei Toyota cu numere de Anglia s-a enervat că nu este lăsat să iasă dintr-o parcare a unei foste stații de alimentare cu combustibil, astfel că ar fi forțat ieșirea și ar fi acroșat un autoturism Ford, înmatriculat în București. Imediat după impact cei doi șoferi au fost la un pas de bătaie, aruncându-și cuvinte grele. Conform imaginilor surprinse cu un telefon mobil de către un martor, la bordul autoturismului Ford se afla și o femeie cu un copil.

„Marți, 22 august a.c., în zona Cerbul de Aur de pe bulevardul Republicii din localitatea Bârlad, a avut loc o tamponare între două autoturisme. Conducătorul unui autovehicul a efectuat manevra de mers înapoi și a lovit un participant la trafic care circula regulamentar. Acesta din urmă a apelat numărul unic de urgență 112, solicitând prezența unui echipaj de poliție motivând că celălat șofer este agresiv.

La fața locului s-au prezentat polițiștii Biroului Rutier Bârlad care a aplicat o sancțiune șoferului vinovat și au eliberat autorizații de reparație”, a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. {vembed Y=iGt0Pqoj14Q}


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background