Bârlad: tânăr arestat pentru infracțiunea de tâlhărie

Written by on octombrie 6, 2015

Poliţiştii bârlădeni au reţinut un tânăr, în vârstă de 21 ani, din municipiul Bârlad cercetat pentru săvârşirea infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă asupra unui minor în vârstă de 15 ani, din aceeaşi localitate.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au întocmit dosar de cercetare penală pe numele lui Andrei Cătălin Poghirc, de 21 ani, din municipiul Bârlad, faţă de care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă comisă faţă de un minor în vârstă de 15 ani, din aceeaşi localitate.

„În fapt, în seara de 04 octombrie a.c., victima se afla pe strada Dragoş Vodă din municipiul Bârlad. La un moment dat, minorul a fost abordat de Andrei P. care, prin exercitarea violenţei, l-a deposedat de telefonul mobil. După comiterea faptei suspectul s-a deplasat la o casă de amanet şi a valorificat telefonul sustras”, au precizat reprezentanții IPJV.

Poliţiştii au probat activitatea infracţională a lui Andrei Cătălin Poghirc şi l-au reţinut pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background