Bătaie de joc marca CFR: 196 de minute întârziere în stația Bârlad

Written by on November 7, 2017

Momente neplăcute pentru călătorii care și-au cumpărat bilete, marți dimineață, pentru trenul Inter Regio pe ruta București Nord – Iași. Deși cursa trebuia să plece la ora 10:15 din Bârlad, a fost anunțată o primă întârziere de 56 de minute, urmată la o oră după de o alta de 140 de minute.

Minutele de întârziere anunțate în cascadă pe peronul stației CFR Bârlad au semănat nemulțumire și revoltă printre pasagerii care așteptau trenul Inter Regio București Nord – Iași și au provocat cozi la casele de bilete, pentru anularea tichetelor de călătorie și rambursul banilor plătiți pentru acestea. La ora 10:15 a fost anunțată o primă întârziere de 56 de minute, urmată la o oră distanță de o alta de 140 de minute, fără explicații suplimentare din partea angajaților CFR.

Pentru cei care au vrut să-și continuie drumul cu aceleași tichete de călătorie, au fost direcționați către trenul personal Bârlad – Iași, fără costuri suplimentare. Mare parte dintre cei care așteptau, au preferat să-și recupereze banii și s-au îndreptat către microbuzele care efectuează curse pe aceeași rută.

Am încercat să contactăm telefonic conducerea CFR Bârlad pentru un punct de vedere, însă nu ne-a răspuns nimeni. Și ne mai întrebăm de ce CFR Călători este în cădere continuă, cândva considerată a doua armată a României.


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background