Bicicliști accidentați

Written by on iunie 22, 2015

La sfârșit de săptămână, doi bicicliști au fost transportați la spital suferind vătămări corporale ca urmare a implicării in accidente de circulație.

În după amiaza de 20.06.2015, pe raza municipiului Huși, un biciclist în vârstă de 28 ani s-a accidentat în timp ce se deplasa pe strada Gheorghe Frentz. Astfel, Florin A., din municipiul Huși, a condus o bicicletă neechipată cu sistem de frânare corespunzător, iar pe un sector de drum în pantă nu a putut efectua virajul la dreapta și a căzut în afara părții carosabile.

La Spitalul municipal Huși, tânărul a fost diagnosticat cu „fractură rotulă și fractură claviculă”.


În aceeași zi, un biciclist a fost implicat într-un accident de circulație pe raza localității Bădeana, comuna Tutova.

În timp ce A. Ștefan, în vârstă de 50 ani, din comuna Tutova se deplasa pe o bicicletă pe un drum sătesc, din cauza neatenției, dar și a faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. Victima a fost transportată la Spitalul municipal de Urgența Bârlad unde a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-facial”. Biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background