Cămătar din Bârlad sub control judiciar după ce a distrus mașinile unui datornic

Written by on septembrie 22, 2016

Poliţiştii de investigații criminale au întocmit dosar de cercetare penală pe numele a doi bărbați, în vârstă de 26, respectiv 33 de ani, ambii din municipiul Bârlad care au distrus două autoturisme.

Bărbatul  de 33 de ani a fost reţinut şi prezentat în faţa organelor judiciare cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui efectuează cercetări faţă de doi bărbați – Marius C., de 33 de ani și Ionuț P., de 26 de ani, ambii din municipiul Bârlad, bănuiți de săvârşirea infracţiunilor de distrugere și distrugere prin incendiere.

În dimineața zilei de miercuri, 14 septembrie a.c., cei doi tineri au lovit cu pietre și au provocat distrugeri la un autoturism (parbrizul, aripa stângă față și capota) parcat în curtea locuinței unui tânăr, în vârstă de 23 de ani, domiciliat fără forme legale în municipiul Bârlad.

Între cele doi suspecți bănuiți de comiterea faptei și proprietarul mașinii distruse existau neînțelegeri legate de restituirea unei sume de bani. 

De asemenea, în cursul dimineții respective, suspecții s-au deplasat cu un autovehicul pe raza comunei Banca și au aruncat cu două sticle, în care se afla o substanță inflamabilă, asupra autoturismului tatălui tânărului de 23 de ani. Mașina se afla parcată în curtea locuinței acestuia din satul Strâmtura Mitoc, comuna Banca. După comiterea faptelor  Ionuț P. a părăsit țara sustrăgându-se în prezent cercetărilor.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a celor două persoane.

Marius C. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luarea a unei măsuri preventive. Împotriva acestuia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background