Când scoatem satele din noroaie? Când redăm țăranului demnitatea?

Written by on December 5, 2016

„Veșnicia s-a născut la țară”, dar în secolul XXI, satele din județul Vaslui încă sunt în imperiul noroaielor iar oamenii așteaptă veșnica pomană de la stat. Vrem locuri de muncă, vrem să ne muncim pământul și copiii să ni se întoarcă acasă!

Sunt câteva din ideile celor care doresc sa ne pună pe masă roadele pământului. Avem peisaje de poveste iar pământul poate hrăni multe guri, dar nu se dorește! Asta i-au transmis lui Tonița Vasile, candidatul PMP pentru Senatul României. Sătenii s-au saturat ca în preajma alegerilor ulițele sau drumurile sa fie cosmetizate (amestecată o lopata de nisip cu piatră), iar la prima ploaie copiii sa se duca cu cizmele de cauciuc la școală.

Vor să nu mai depindă de primar și de coloratura lui politică! Nu mai vor să stea cu mâna întinsă ci vor să muncească pământul pentru a putea trăi decent!

Mesajul care s-a desprins din toate întâlnirile avute la țară a fost: când scoateți din noroaie satele? Când se va face ceva și pentru noi? De 26 ani toți promit si toți uită! După 11 Decembrie, Vasile Tonița nu va uita!

„Am învins singur sistemul, la Bârlad, voi lucra pentru dumneavoastră de la București! Cu votul tău voi pune in mișcare lucrurile!”


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background