Căruță lovită de mașină: 4 victime au ajuns la spital, printre care și un minor

Written by on noiembrie 21, 2016

Patru persoane, printre care și un copil de opt ani, au ajuns astăzi la spitalul municipal din Bârlad, în urma unui accident produs în apropiere de localitatea Sălcioara.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12:45 și s-a produs din cauza unui bărbat de 69 de ani, care a vrut să traverseze drumul european 581 cu o căruță. Acesta a ieșit de pe un drum agricol fără să se asigure și a fost izbit în plin de un autoturism Seat Ibiza, înmatriculat în Italia.

În urma impactului, atelajul cu tracțiune animală a fost spulberat, ocupanții acestuia – bărbatul de 69 de ani și soția sa, fiind aruncați pe carosabil. Șoferul autoturismului și fiul acestuia, în vârstă de opt ani, aflat pe bancheta din spate, au fost și ei răniți. Victimele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitalul din localitate. Conform medicilor bârlădeni, cele patru persoane implicate în accident au fost diagnosticate cu fracturi și politraumatisme, dar pentru moment starea lor este una stabilă. Calul care trăgea căruța implicată în accident a fost rănit foarte grav, un medic veterinar sosind la fața locului pentru a-l eutanasia.

Urmare a accidentului s-au format cozi uriașe din cauza circulației care a fost oprită, traficul reluându-se după ce polițiștii au terminat ancheta la fața locului. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă și distrugere.{vembed Y=OGI-mcwWX2A}


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background