Case amenințate de alunecările de teren în comuna Voinești!

Written by on May 6, 2017

Cu frica-n sân, așa spun că dorm câteva familii din satul Lingurari, comuna Voinești, din cauza alunecărilor de teren care amenință să le distrugă gospodăriile.

Speriați, oamenii au filmat cu telefonul mobil și ne-au trimis imaginile, în care se observă cum malul de pământ amenință să lovească casele din apropiere.

„Mai sunt 5 metri până la gard, ne este frică să dormim noaptea, avem copii mici. Nimeni nu a luat nicio măsură, nimeni nu ne spune nimic. Stăm și așteptăm să ne înghită pământul casele”, ne-au declarat cei care locuiesc chiar în imediata vecinătate a alunecărilor de teren.{vembed Y=4zX-d8wfcXw}

Prefectul Isabel Bogdan a fost zilele trecute în mai multe zone ale județului, însoțit și de șeful Inspectoratului Situațiilor de Urgență Vaslui, cu scopul de a evalua și de a găsi soluții pentru zonele afectate. Totodată prefectul a dispus ca două comisii formate din specialiști să meargă în zonele afectate pentru a vedea ce măsuri se impun pentru a diminua cât mai mult eventualele pagube.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background