Centura Bârladului va fi construită de o firmă din Botoșani

Written by on august 9, 2018

Joi (n.r. 9 august 2018) s-a finalizat procesul de evaluare privind desemnarea unui câștigător în cazul procedurii de atribuire a contractului pentru Șoseaua de Centură a municipiului Bârlad. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dat contractul centurii ocolitoare asocierii de firme „Tehnic Asist”.

Câștigătorul desemnat la procedura de atribuire a Proiectului „Variantei Ocolitoare a Bârladului” este asocierea de firme „Tehnic Asist – TASS Infra Logistic” la prețul de 132,05 milioane lei, fără TVA. Totuși, semnarea contractului de achiziție publică va fi semnat doar după ce se vor soluționa eventualele contestații sau plângeri din cadrul procedurii de atribuire.

Obiectivele specifice dar și rezultatele așteptate ale proiectului sunt:

– contrucția variantei ocolitoare a municipiului Bârlad cu o lungime de 11,281 km (varianta de est)

– patru poduri

– trei pasaje

– două intersecții

– două parcări

Obiectivul se va realiza cu 75% din fonduri europene și 25% din contribuție proprie.

DURATA proiectului – 73 de luni (cca. 6 ani).


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background