CHESTIONAR CU PRIVIRE LA DEZVOLTAREA MUNICIPIULUI BÂRLAD PE TERMEN MEDIU ȘI LUNG

Written by on iunie 13, 2019

Organizația P.N.L. Bârlad a constatat că în ultima perioadă de timp au fost dificultăți în implementarea unor programe și proiecte de o importanță deosebită pentru comunitatea noastră (locuri de parcare, sensuri giratorii, asfaltări străzi, căminul de bătrâni, mediul de afaceri etc.), susținându-se, fără temei, în diferite medii (online, o parte din mass-media, etc.), că acele programe sau proiecte nu răspund nevoilor comunității bârlădene.

DESCARCĂ CHESTIONARUL DE AICI!

Organizația P.N.L. Bârlad propune celor interesaţi (cetățeni, parteneri sociali şi agenţi economici, grupuri tematice şi presă, instituţii locale, organizaţii neguvernamentale şi asociaţii de proprietari etc.) să răspundă la câteva întrebări, solicitând în același timp, și opinii cu privire la dezvoltarea municipiului Bârlad, pe termen mediu și lung.

(timp mediu de completare – 20 min.)

Chestionarul completat și semnat se depune sau se trimite la:

Adresa: P.N.L. Bârlad, municipiul Bârlad, str. Cetatea de Pământ nr. 55, județul Vaslui

Sau pe adresa de e-mail: [email protected]com


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background