Consilier local: „Destui bârlădeni au preferat un scamator verbal!”

Written by on July 20, 2017

Mesaj dur al unui consilier local, Andrei Huiban, postat pe contul său de facebook, la adresa primarului Dumitru Boroș. Social-democratul îl taxează pe edilul orașului, făcând un bilanț al primului an de mandat în calitate de primar.

În campania electorală pentru alegerile locale din 2016, candidatul liberal Dumitru Boroș, a făcut o serie de promisiuni către electoratul bârlădean, dintre care, luate textual, nu au fost îndeplinite nici măcar în proporție de 5%. Și nici măcar nu sunt semne că ar fi inițiat proiecte sau dezbateri în acest sens. În continuare bârlădenii au parte de „tradiția” care ține de ceva ani buni, ca în ziua de joi (o dată sau de două ori pe lună) să rămână fără apă, canalizarea orașului să refuleze la prima ploaie mai serioasă iar cânii fără stăpân să fie „stăpâni” pe teritoriile din vecinătatea pubelelor.

Consilierul PSD, Andrei Huiban, merge mai departe chiar, acuzându-l pe primarul Dumitru Boroș că în acest prim an de mandat și-a urmărit doar interesele proprii și cele mai „importante” realizări fiind cele prin care a „creat” locuri de muncă pentru prieteni și colegi. Se face referire, bineînțeles, la concursurile cu dedicație pentru ocuparea unor posturi în cadrul Primăriei Bârlad, despre care BDB News a și scris în acest sens.

Redăm integral postarea consilierului Andrei Huiban:

„Bârladul e un oraș „calamitat” de incompetenta si ingamfare! Un an de zile in care tot ce ai realizat se rezuma la locuri de munca pentru prieteni/colegi-la piata, la primarie, copacei pentru care-ai spart trotuare, conferinte de presa egocentrice si multe-multe minciuni expirate deja, reprezinta un an pierdut. Raman inca trei care stau sub acelasi tipar, cel al tiradelor avocatesti cand plangacioase cand trimufatoare si al relaizarilor de mare renume mondial.

Probabil voi fi considerat subiectiv dar sunt sigur ca n-am fi fost in aceeasi situatie cu Solomon primar. Insa destui barladeni au preferat un scamator verbal in locul unui om serios si profesionist al administratiei. Ei bine votul e suveran dar satisfactia resimtita de multi concetateni de-ai nostri in vara anului trecut nu a fost rezultatul unei analize corecte. Emotiile negative nu fac casa buna cu deciziile rationale si eficiente.

„Schimbarea” clamata in campanie s-a dovedit ca in atatea ocazii, vezi CDR-ul, un esec. Dl. primar nu a inteles ca „secretul” succesului pe termen lung in politica il reprezinta munca in echipa, indiferent de partizanat politic si antipatie personala. Aceasta lista de investitii realizata prin PNDL 2 arata nivelul submediocru al administratiei dvs., domnule Boros. Sub un guvern PSD primarii comunale PNL din judet au obtinut sume importante in timp de dvs. ATI SACRIFICAT EDUCATIA SI SANATATEA ca sa faceti cateva strazi, fiindca va aduceti aminte? – „strazile se vad” iar scolile si spitalele nu.

Treziti-va din visul puber de marire si din indolenta in care va complaceti-aveti aproape 60 de ani, gata cu joaca de-a politica si lasati interesele personale se de grup deoparte, apucati-va de treaba.

Chiar daca si eu la randu-mi as simti o satisfactie personala vazandu-va cum esuati pe taramul fagaduintelor fara acoperire, in discutie nu suntem doar noi, partidele noastre si micile rivalitati, ci interesele comunitatii.

De aceea VA CER PUBLIC SA INITIATI CONSULTARI CU TOTI FACTORII INSTITUTIONALI CAPABILI SA SUSTINA DEZVOLTAREA ACESTUI ORAS! Si asta cat nu e prea tarziu.”


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background