Consilierul primarului a primit în cele din urmă un birou al său

Written by on ianuarie 19, 2017

Putem spune ca si-a văzut  „visul cu ochii”. In sfârșit are un birou demn de funcția lui, nu degeaba e consilierul primarului Boros. Costel Tudor este interfața dintre edilul șef si mass-media.

Ironia e ca tot, un Costel, Nituc oferă informațiile presei. Domnul Tudor este foarte ocupat, ba este șoferul primarului, ba se plimba grațios pe holurile Primăriei si mai nou își poate primi musafirii in birou. Locul secretarei a fost ocupat de Tudor care miercuri superviza activitatea de curățenie a femeilor de serviciu.

Avea si o problema mare: trebuia sa își mai pună un dulap in camera pentru a fi atinsa simetria perfecta. Astea da probleme!

CINE ESTE COSTEL TUDOR?

Are 59 de ani si este fost militar de carierã. A terminat Scoala Militarã de la Sibiu, sectia Armament si Munitie, având a doua meserie de tehnician principal proiectare constructii de masini. A lucrat, dupã pensionarea din Armata Românã, ca sef-transport la Aquavas – Filiala Bârlad, consilier personal al primarului din comuna Ibãnesti, sef serviciu la SC Wash Expert.

Care este fisa postului? Ei bine, acesta reprezinta institutia primarului în relatia cu cetãteanul, administratia centralã si localã, alte institutii si organizatii, persoane fizice sau juridice din tarã si strãinãtate, în baza competentelor stabilite de primar – se preocupã permanent de promovarea imaginii publice a institutiei primarului si a CLM Bârlad – asigurã consiliere de specialitate în domeniul activitãtii de gestionare si promovare a imaginii publice a institutiei, a activitãtii de comunicare cu publicul, presa, radio, televiziunea si institutiile de învtãtãmânt, culturã, sãnãtate si sport. Un om extrem de ocupat!

Pentru tot acest surmenaj primește in jur de 1500 de lei pe luna! O suma modica pentru efortul pe care il depune luna de luna!


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background