Contre în Consiliul Local între primarul Boroș și viceprimar

Written by on mai 29, 2017

De ochii lumii sau doar un teatru ieftin? La ultima ședinta a Consiliului Local Municipal, viceprimarul Bârladului, Roxana Miron Feraru, s-a gândit să-și facă puțină campanie. Plină de candoare și interesată de soarta unui festival, aceasta s-a adresat colegilor cu rugămintea de a fi de acord (n.r.-susținerea materială) a unui festival internațional.

Vizibil iritat, primarul i-a atras atenția că lucrurile acestea se puteau discuta la comisii sau ii putea transmite personal solicitările Clubului Elevilor (organizatorul evenimentului).  

Nedumeritul de serviciu a fost consilierul independent Bogdan rbu care a întrebat dacă suma solicitată nu a fost prinsă in bugetul activităților dedicate lunii Iunie, proiectul fiind trecut pe ordinea de zi si culmea… avea trecută suma solicitată de viceprimărița 

Roxana Miron Feraru a fost prinsă cu temele nefăcute, adică nici măcar nu a avut curiozitatea sa citească sumele defalcate, si a dat vina pe domnul Constantin Nituc: „Nu știu dacă suma a fost trecută, domnul Nituc a fost cel care s-a ocupat, eu doar am citit solicitarea organizatorilor”.  

După ce a consultat, respectiv citit, hotărârea a ajuns si ea la concluzia că „da, suma este trecută deja „.  Adevărul este că e mai simplu sa te pozezi (ce nu face omul politic pentru un pic de campanie) oferind premii si diplome si extrem de complicat sa citești o motivare a unui proiect de hotărâre.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background