Control judiciar pentru un scandalagiu din localitatea Lălești

Written by on August 11, 2016

Polițiștii au probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 17 ani, domiciliat în comuna Puiești, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni cu violență, fapte comise pe raza localității Lălești.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 8 Iana l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore pe B. Vlad, de 17 ani, din comuna Puiești acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, amenințare și distrugere, fapte săvârșite pe raza localității de domiciliu.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în seara de 06 august a.c., Vlad B. s-a întâlnit pe drumul sătesc din localitatea Lălești cu o vecină,  în vârstă de 44 de ani, iar în urma unui conflict spontan a lovit-o pe aceasta și pe fiul ei, în vârstă de 15 ani.

Câteva ore mai târziu, tânărul de 17 ani s-a întâlnit în centrul satului Lălești cu fiica femeii, o tânără, de 24 de ani, care i-a reproșat faptul că  i-a lovit mama. În acel moment Vlad B. a lovit-o și pe acesta.  Ulterior, suspectul s-a deplasat la domiciliul său, a luat o coasă și a revenit în centrul satului unde a adresat amenințări tinerei, precum și altor persoane aflate în zona respectivă. Persoanele amenințate s-au refugiat într-un local din sat, iar Vlad B. a continuat amenințările și a lovit cu pietre în gardul localului provocând distrugeri.

De asemenea, în data de 07 august a.c., B. Vlad a adresat amenințări unui bărbat, din localitatea Lălești și membrilor familiei acestuia, tulburând ordinea și liniștea publică.

În ambele cazuri polițiștii au intervenit după ce mai multe persoane au apelat numărul unic de urgență 112.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut de poliţişti, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background