Crasna: accident rutier cu cinci victime

Written by on iulie 19, 2015

Cinci persoane au fost transportate la spital, victime într-un accident de circulație care a avut loc în această dimineață pe D.N. 24. 

Astăzi, la numărul de urgență 112, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație pe D.N. 24, pe un sector de drum în afara localității Albești.

Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat cercetarea la fața locului și au constatat următoarele:

„ Vasile T., în vârstă de 60 ani, din municipiul Vaslui, conducea un autovehicul din direcția Vaslui către Crasna. Într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei, autovehiculul a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un autovehicul care circula în mod regulamentar din sens opus, condus de Ion A., în vârstă de 48 ani, din comuna Costești. După impact, al doilea autovehicul a fost proiectat în afara părții carosabile”, a precizat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Toate persoanele din cele două autovehicule au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde au fost diagnosticate astfel: din primul autovehicul, Vasile T. „fracturi costale”, T. Marinica, în vârstă de 61 ani, „fractură membru inferior”, N. Elena, în vârstă de 64 ani, din comuna Lipovăț, „fractură membru superior”, iar din al doilea Ion A., „fractură membru superior” și Zâna A., în vârstă de 48 ani, „politraumatism prin accident rutier”

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background