Crețești: un șofer din R. Moldova a murit după ce s-a răsturnat cu un TIR

Written by on May 31, 2016

Din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, ieri, pe un sector de drum situat în afara localității Crețești, a avut loc un accident de circulație soldat cu decesul unui conducător auto în vârstă de 36 ani, cetățean din Republica Moldova.

Luni seara, la ora 22.59, pe un sector de drum situat în afara localității Crețești s-a produs un accident auto, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de poliție din cadrul Serviciului Rutier.

Ruslan P., de 36 de ani, cetățean din Republica Moldova, conducea ansamblul format din cap tractor și remorca cisternă încărcată cu 24 tone motorină, pe DN 24 B, din direcția Crasna către Huși. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza faptului că nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un mal de pământ de pe partea stângă a părții carosabile.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto.

Pentru protejarea zonei, timp de 3 ore, circulația rutieră a fost deviată pe o rută ocolitoare, respectiv pe D.J 244 B, prin comuna Crețești.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background