Cum sfidează un hoț legea și polițiștii din Bârlad

Written by on februarie 15, 2018

Un hoț, a fost prins la patru zile distanță, în același loc comițând aceeași faptă. Infractorul profită de indulgența celor care ar trebui să aplice legea și profită de faptul că nu este trimis în spatele gratiilor.

Infractorii par a se informa în timp real despre „îngăduința” de care dau dovadă judecătorii și după cazul șantajiștilor lăsați în libertate de magistrații bârlădeni, un alt infractor se bucură de „privilegiul” de a comite infracțiuni fără a i se aplica vreo măsură restrictivă de către Judecătoria Bârlad.

Astfel că, după ce Viorel Cătălin Pușcașu (19 ani) din comuna Fălciu, a fost prins în noaptea de 8/9 februarie a.c. în piața „Sf. Ilie” din Bârlad în timp ce forța casetele colectoare de bani de la două aparate de cafea, aceiași polițiști locali l-au prins după cinci zile (noaptea trecută), în același loc, la aceleași aparate de cafea. Și de această dată, la controlul corporal efectuat de agenți, s-a găsit asupra lui o tijă metalică și o șurubelniță. Suspectul a recunoscut că le folosea pentru a forța casetele colectoare.

Viorel Cătălin Pușcașu este cercetat pentru cel puțin 10 infracțiuni de furt calificat și are o condamnare la activ: „măsură educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o durată de șase luni”.

Cel în cauză a mai fost prins în flagrant de agenții noștri, după comiterea unor infracțiuni chiar în aceeași zonă. Este evident că nu renunță la preocupările infracționale, cum nici polițiștii locali nu renunță la a-i strica planurile”, a precizat Vasile Chelaru, directorul executiv al Poliției Locale din Bârlad.

Suspectul a fost predat Poliției municipiului Bârlad pentru cercetări.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background