Dăruiește lumina Craciunului căminului de bătrâni din Tutova!

Written by on December 22, 2016

Centrul pentru persoane vârstnice de la Tutova este una din cele 15 instituții din țară prinse de către furnizorul de energie electrică E.ON România în campanie ”Dăruiește lumină”. Astfel, bătrânii institutionalizați acolo pot scăpa pentru o bună perioadă de timp de plata facturii la curent dacă vor primi sprijinul populației.

Printr-un simplu click pe „like” de pe profilul de Facebook (click aici) ”Dăruiește lumină”, azilul câștigă 10 KW, ceea ce înseamnă, la prețul actual un euro.

Fiecare utilizator al rețelei de socializare nu poate da mai mult de un ”like” de pe profilul său în perioada campaniei lansată de E.ON, ceea ce înseamnă până pe 27 decembrie, inclusiv.

Pentru cele 15 instituții selectate din România și împărțite în patru categorii, așa după cum se observă și pe profilul paginii , furnizorul de energie electrică a alocat nu mai puțin de 200.000 de KW.

In mai puțin de trei zile de la lansarea campaniei au fost câștigați 25.000 de KW. Vestea proasta este ca nu vor merge la Tutova , centrul având doar 530 de like-uri. În zona Moldovei, în afară de azilul de la Tutova, mai sunt prinse în campanie alte trei instituții, respectiv Spitalul Comănești, o școală din județul Botoșani și Fundația ”Salvați Copiii” Iași.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background