Dăruiește viață: redirecționează 2% din impozit pentru Spitalul din Bârlad!

Written by on martie 15, 2017

Dacă fiecare bârlădean s-ar implica în viața socială  a urbei, cu siguranță că lucrurile ar sta mult mai bine. Un simplu gest ar putea rezolva anumite  probleme cu minim efort, cum ar fi redirecționarea celor doi la sută din impozitul pe venit, către Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” și ar putea schimba viața în bine celor care au nevoie de ajutor.

Prin completarea formularului,  care se poate descarca de pe site-ul instituției sanitare , banii se vor direcționa către Asociatia „ Sfântul Spiridon” care aparține unității.

Până  la începutul lunii martie, am primit peste 400 de formulare, pe care urmează    le ducem la Administrația Finantelor Publice. Am avut și cazuri în  care persoane care nu au legatură cu spitalul ne-au contactat și ne-au întrebat cum pot să ne acorde nouă cei 2%. De asemenea, mulți ne-au contactat pe contul de facebook al spitalului și  ne-au cerut formulare, dar nu e nevoie să  le dăm  noi, ci le pot descărca singuri de pe site-ul unității  noastre”, ne-a declarat asistent principal Cristina Sârbu.

Cu acest ajutor din partea dumneavoastră,  cadrele medicale doresc să achiziționeze lămpi de transiluminare pentru secția  Neonatologie, mai pe întelesul tuturor, un dispozitiv care permite depistarea cu ușurintă  a venelor nou-născuților  atunci când  trebuie aplicate branule; a unor barbotoare de oxigen, monitoare pentru funcții  vitale, termometre și  tensiometre, precum și  diverse obiecte de inventar.

Așadar ca aceste lucruri să se transforme în realitate, trebuie ca dumneavoastră să completați până pe 25 mai formularul.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background