Doar 49 de cereri pentru cele 63 de locuri scoase la concurs de IPJ Vaslui

Written by on October 5, 2016

Până în data de 7 octombrie a.c., persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie pe posturile scoase la concurs de Poliția Română.

Dintre cele 63 de posturi pentru încadrare directă de agenți de poliție la Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, 5 sunt în structurile de poliție rutieră, 55 în structurile de ordine publică urban și rural, iar 3 sunt agenți conductori câini.

Alte 2 posturi sunt pentru reîncadrarea ofițerilor și agenților de poliție, care au avut calitatea de poliţişti și pot fi reîncadrați, în conformitate cu prevederile art. 9, alin.21 din Legea nr.360/2002 privind Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.

Până în prezent, la Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui au fost primite 49 cereri de înscriere, cele mai multe fiind pentru posturile din structurile de ordine publică urban și rural.

Cei care doresc să se înscrie pe cele 63 posturi de agent de poliție scoase la concurs de Poliția Română, trebuie să știe că:

·        Există doar limită minima de vârstă – 18 ani;

·        Înălțimea minima a candidaților este 1,65 m pentru femei și 1,70 m pentru bărbați;

·        Nu este nevoie de copii legalizate ale actelor de studiu și cele de identitate, candidatul fiind obligat sa le prezinte pe cele originale;

·        Proba fizică nu mai este luată în calcul la media finală, fiind doar criteriu de departajare la nota testului scris.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes:

– încadrare polițiști

– încadrare poliția rutieră

– încadrare ordine publică

Vă reamintim că, perioada de înscriere pe posturile scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui este 3 –7 octombrie a.c., cererile urmând a fi depuse la sediul Serviciului Judeţean al Arhivelor Naţionale din strada Mihail Kogălniceanu, nr. 2 (lângă sediul I.P.J. Vaslui), în intervalul orar 08.30-15.00.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background