Doctorul Petcu a primit cartonașul roșu de la primarul Bârladului

Written by on februarie 8, 2017

Patru medici care activează în cadrul spitalului de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad doresc prelungirea raporturilor de muncă. Este vorba despre Mihai Busuioc, Livia Gabriela Rășcanu, Anca Dorina Dabija și Viorel Petcu.

Edilul șef, Dumitru Boroș, a primit o solicitare din partea instituției sanitare si după ce a analizat activitatea acestora a decis: timp de 12 luni vor continua să lucreze pentru sănătatea bârlădenilor trei dintre aceștia, mai puțin Viorel Petcu.

Începând cu luna martie, doctorul Petcu nu va mai profesa în spital, dar probabil va activa in cadrul unor clinici private. Acesta va trebui să renunțe și la fotoliul de președinte al Consiliului de Administrație al spitalului.

Adica asa cum s-a întâmplat și in cazul lui Constantin Ciobanu (directorul executiv al primăriei) și Vasile Ciochină (directorul Directiei pentru Administrarea Pietelor, Parcarilor si Cimitirelor), care s-au pensionat recent.

Viorel Petcu a fost la conducerea spitalului bârlădean , membru PSD Bârlad, consilier județean. Acesta a avut un cuvânt de spus și in alegerea fiului pentru postul de viceprimar, Traian Petcu. Rămâne de văzut cine ii va lua locul doctorului Petcu in cadrul Consiliului de Administrație.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background