Doi minori din Bârlad, reținuți pentru mai multe tâlhării

Written by on martie 18, 2016

Polițiștii de investigații criminale au reținut doi tineri, ambii în vârstă de 17 ani, din municipiul Bârlad, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie în perioada ianuarie – martie 2016.

În după-amiaza de 7 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bârlad au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Vinderei, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. A fost oprit de un tânăr necunoscut care i-a cerut bani și ulterior i-a furat din buzunar telefonul mobil. În momentul în care a încercat să se opună, tânărul l-a lovit cu pumnul și a fugit.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad l-au identificat pe Cosmin  Drosu, în vârstă de 17 ani, din municipiul Bârlad. Acesta este bănuit și de comiterea în luna februarie a .c. a cinci infracțiuni de tâlhărie și a unei infracțiuni de tâlhărie calificată – a sustras prin violență telefoane mobile de la cinci minori, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani. În cazul victimei în vârstă de 13 ani, după comiterea faptei Drosu Cosmin i-a încredințat telefonul mobil sustras lui Cosmin  S., în vârstă de 17 ani, din municipiul Bârlad care a părăsit în fugă locul faptei.

De asemenea, Drosu  Cosmin este cercetat de polițiști și pentru comiterea în luna ianuarie a.c. a unei infracțiuni de tâlhărie calificată, victimă fiind o femeie, în vârstă de 63 ani, din municipiul Bârlad. În timp ce aceasta se deplasa pe strada Siret din municipiul Bârlad, tânărul i-ar fi smuls geanta din mână și a părăsit în grabă locul faptei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracţională a celor doi tineri şi i-au reţinut pentru o perioadă de 24 ore. Astăzi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background