Dosar penal pentru părăsirea locului accidentului

Written by on August 4, 2015

Poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală pe numele unui conducător auto care nu a sesizat organele de poliţie după producerea unui accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. 

Poliţiştii Biroului Rutier Bârlad efectuează cercetări în cazul unui accident de circulație produs în seara de 02 august a.c. pe raza comunei Puieşti.

„Poliţiştii au stabilit faptul că în seara respectivă, Dumitru P., de 69 ani, din municipiul Hunedoara intenţiona să părăsească, cu autoturismul proprietate, curtea unui imobil din localitatea Puieşti şi să pătrundă pe D.C 95. La un moment dat, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, din cauza faptului că nu s-a asigurat în mod corespunzător, l-a accidentat pe Mirel R., de 56 ani, din comuna Puiești, care îl dirija la efectuarea acestei manevre. După producerea accidentului, conducătorul auto a condus victima la domiciliul acesteia, fără a anunţa organele de poliţie”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

A doua zi, victim accidentului a acuzat dureri şi a solicitat ambulanţa. Acesta a fost transportat la Spitalul municipal de Urgenţă Bârlad unde a fost diagnosticat cu „fracturi costale”.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background