Dr. Mihai Busuioc, anestezistul spitalului bârlădean, a încetat din viață!

Written by on aprilie 25, 2021

Medicul anestezist Mihai Busuioc, care a activat 56 de ani în cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” din Bârlad, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de colectivul medical al spitalului.

Se pare că doctorul Mihai Busuioc fusese infectat cu câteva săptămâni în urmă cu virusul Covid 19. Deși externat, starea sa de sănătate s-a agravat iar sistemul imunitar slăbit l-a făcut mai vulnerabil  și nu s-a mai putut recupera.

„Cu adânc regret și multă tristete, Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” anunță decesul dlui Dr. Mihai Busuioc- medic primar, care a activat in cadrul secției de Anestezie și Terapie Intensiva.
Doctorul Mihai Busuioc a fost angajat la spitalul nostru din data de 1 noiembrie 1965. A fost apreciat și respectat de către colegi si pacienți pentru profesionalismul, empatia, înțelegerea cu care trata pacienții și dorința neclintită de a-i ajuta pe toți.
Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să il cunoască şi să il aprecieze ca pe un medic extraordinar şi om luminos.
Zbor lin către Paradis, domnule dr. Busuioc!”

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background