E-On se joacă cu nervii bârlădenilor: un cartier întreg fără energie !

Written by on December 2, 2016

Frigul și vântul puternic nu i-au înduplecat pe cei de la E-ON. De mai bine de 12 ore cei care locuiesc în cartier Deal din Bârlad stau in beznă și in frig așteptând, cu răbdare, ca „tăticul” E-ON (căci aceasta este mentalitatea acestuia) să remedieze defecțiunea.

Se schimbă transformatorul de la căminul Elena Farago și angajații companiei au început sa lucreze de azi (vineri, 2 Decembrie) de la ora 8:00 cu promisiunea că până la 16:00 vor termina lucrările.

Dar se pare că se lasă cu prelungiri. Un bârlădean care locuiește în această zonă transmite, virtual, mesajul celor care stau in bezna: „locuitorii cartierului au multe urări pt compania E-ON … probabil e cadoul lor de 1 decembrie… stăm la lumânare ca-n comuna primitivă … multumesc România că mă faci incă o dată sa-mi pară rău ca am ales să mă întorc în țară…”.

În ultima perioadă sunt tot mai dese căderile de curent, iar consumatorii , atât persoane juridice cât și fizice, s-au saturat sa nu primească nicio explicație în legătură cu acest subiect.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background