Elevii școlii de poliție încep cursurile pe 1 octombrie

Written by on septembrie 21, 2015

Concursurile de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” Câmpina şi la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca au ajuns la final. Cei 630 de elevi care au fost admişi, viitori poliţişti, vor începe şcoala pe 30 septembrie.

În perioada 5-13 septembrie a.c., la Şcoala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina s-a desfăşurat concursul de admitere, sesiunea septembrie 2015. În acest an, au fost alocate 505 locuri.

Zilele de 5 – 6 septembrie, au fost rezervate înscrierii candidaților. S-au prezentat în total 3.201 de candidați, respectiv 6,3 candidați pe un loc. Pe 11 septembrie a avut loc proba scrisă – testarea cunoştinţelor – ce a constat într-un test grilă, cu 60 de întrebări din gramatica limbii române şi 30 de întrebări din gramatica unei limbi străine, la alegere.

Din totalul de 505 viitori elevi ai acestei instituţii de învăţământ, 181 sunt fete.

„Din județul Vaslui, la Şcoala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina s-au prezentat 85 de candidați. La finalul probelor, 20 de candidați au reuşit să își vadă numele pe lista celor admişi.

Noii elevi trebuie să se prezinte la şcoală miercuri, 30 septembrie, iar la data de 1 octombrie, va începe noul an şcolar atât pentru anul I, cât şi pentru anul II”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

De asemenea, a ajuns la final şi concursul de admitere, sesiunea 2015, organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. După proba scrisă de verificare a cunoştinţelor la limba română şi limba străină, susţinută vineri, 11 septembrie, 125 de tineri – 47 de fete şi 78 de băieţi – au fost declarați admişi.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background