Emoții prelungite pentru fostul primar al Bârladului

Written by on aprilie 21, 2015

Judecãtorii bârlãdeni îi dau emotii lui Titi Constantinescu. Acestia nu au validat acordul încheiat de fostul primar cu procurorii ieseni. Motivul? Judecãtoarea Mugurica Rotariu a constatat cã din întelegerea cu procurorii lipsesc precizãri esentiale.

A fost acordat un termen de sapte zile, timp în care procurorii ieseni trebuie sã precizeze care din pedepsele negociate sunt obligatorii, având în vedere cã în acord sunt mai multe pedepse complementare. Termenul a fost stabilit pe 28 aprilie.

La începutul sedintei de judecatã, dupã momentul legitimãrii inculpatului, judecãtoarea Mugurica Rotariu a constatat o omisiune în aplicarea pedepselor accesorii, dar si absenta unor date obligatorii prevãzute în art. 482, litera c, raportat la art. 107, aliniat 1 din Codul de Procedurã Penalã. Acordul nu a fost validat de judecãtoarea Rotariu, care a constatat cã din întelegerea cu procurorii lipsesc precizãri esentiale. Judecãtoarea a mai constatat cã, desi prin acordul de vinovãtie au fost aplicate si douã pedepse complementare, s-a omis sã se negocieze privarea de unele drepturi civile prevãzute de art. 65 din Codul Penal. S-a dispus trimiterea unui fax urgent, chiar în cursul zilei de ieri, la PCA, pentru acoperirea omisiunilor, iar nea Titi va reveni în fata aceleasi instante pe 28 aprilie, ora 14.00.


 Citește articolul complet pe Vremea Nouă…


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background