EXPLOZIV: Dan Marian este istorie! Capul PNL decapitat!

Written by on octombrie 6, 2016

ACTUALIZARE. Conform regulamentului și statului PNL, vicepreședintele Dumitru Boroș este cel care a preluat cârma liberalilor vasluieni.

Comunicat de presa

„Organizatia Judeteana PNL Vaslui regreta situatia in care se afla colegul nostru, domnul senator Dan Marian.

In conformitate cu prevederile constitutionale, domnul Dan Marian, ca orice cetatean al Romaniei, se bucura de prezumtia de nevinovatie si suntem convinsi ca va lupta pentru a dovedi acest lucru. Apreciem gestul colegului nostru, care este unul de onoare, facut de un adevarat liberal.

Organizatia PNL Vaslui, transmite un semnal de unitate si echilibru catre toti simpatizantii si membrii sai.

Vom actiona in continuare pentru a parcurge toate etapele premergatoare campaniei electorale, astfel incat, organizatia noastra sa reprezinte o alternativa credibila pentru electoratul din judetul Vaslui.

Noi, liberalii vasluieni avem datoria sa ne mobilizam pentru a castiga alegerile parlamentare si a schimba in bine viata concetatenilor nostri.

Presedinte interimar
Av. Dumitru Boros”.


ȘTIRE INIȚIALĂ. În urmă cu doar câteva minute președintele unic al PNL Vaslui și-a dat demisia din funcție și partid, după ce DNA Iași l-a plasat sub control judiciar urmare a unui denunț făcut de vărul său primar, fostul subprefect – Sergiu Marian.

Dan Marian a făcut anunțul în ședința din această seară a Biroului Permanent al PNL Vaslui. Vestea a produs rumoare în sală, unii dintre cei prezenți așteptându-se, deoarece știau că săptămâna trecută Dan Marian a fost chemat să dea cu subsemnatul în fața procurorilor anticorupție.

Dan Marian le-a spus colegilor că a fost plasat sub control judiciar de procurorii DNA Iași și cel mai elegant din partea lui este să renunțe la funcție.

Pe rând, cei prezenți în sală au reacționat în fel și chip. De la stupoare  și suprindere ( a se citi foștii membri PDL) și până la surprindere și bucurie ( a se citi vechii liberali), însă nota comună a fost că este o veste greu digerabilă.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background