Fălciu: un tânăr de 17 ani a murit în somn

Written by on noiembrie 24, 2015

Un adolescent în vârstă de 17 ani, a fost găsit mort în Centrul de Recuperare și Reabilitare din Fălciu. Tânărul nu era cunoscut cu afecțiuni medicale.

La deșteptarea de dimineață din camera centrului de primire din Fălciu, supraveghetorul care a fost în tura de noapte a descoperit că unul dintre tineri era mort în pat.  Din primele informații, tânărul decedat – Iulian Lemnaru (17 ani) le-a spus colegilor de camera, înainte de culcare, că simte o durere  o durere în zona pieptului însă nu a solicitat ajutor și nici nu a anunțat supraveghetorul pe motiv că a fost doar o stare de moment. La controlul de noapte, de la ora 03:30, supraveghetorul nu a observat nimic care sa-i atragă atenția că ceva ar fi fost în neregulă.

Iulian Lemnaru era în Centrul de Primire din 2012 când a solicitat singur ajutorul Protecției Copilului, după ce bunicul care îl îngrijea a decedat. Adolescentul era abandonat de mama la naștere.

În cauză a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili circumstanțele care au dus la decesul tânărului de 17 ani.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background