Fără artificii în noaptea de Revelion în fața Primăriei Bârlad

Written by on decembrie 24, 2015

Tradiția artificiilor în noaptea dintre ani din Centrul Civic, va fi întreruptă anul acesta. Primarul interimar al Bârladului motivează că firma de pirotehnie nu a primit autorizație pentru eveniment.

Primarul interimar, Marin Bunea, a spus ieri într-o conferință de presă că anul acesta bârlădenii nu se vor putea bucura de tradiționalul foc de artificii organizat an de an în fața primăriei. Motivul invocat este că polițiștii de la Serviciul Arme și Muniții nu și-au dat acordul, deși reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean spun că pe adresa instituției nu a venit nici o solicitare în acest sens.

Anul acesta nu vor mai fi organizate concerte dedicate sărbătorilor de iarnă și nici la Centrul de Afaceri nu se mai organizează petrecerea anuală de Revelion. Târgul de Crăciun din acest an, a fost dealtfel anulat și el.

Marin Bunea, primarul interimar, spune că în noaptea de Revelion nu va merge în fața primăriei pentru tradiționalul salut adresat bârlădenilor. Probabil de rușine să nu dea ochii cu mulțimea.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background