Gest civic: un vasluian a predat poliției un portofel găsit

Written by on iulie 28, 2016

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui s-au prezentat domnul Dorel Petrilă, în vârstă de 44 de ani, din comuna Pungești și soția sa, care au predat poliţiştilor un portofel în care se aflau acte, carduri bancare și suma de 346 lei. 

„Domnul Petrilă a afirmat că în timp ce se afla în centrul municipiului Vaslui a observat că dintr-un autovehicul a căzut un portofel. A încercat să anunțe conducătorul auto, însă acesta se îndepărtase de zona respectivă.

Pe baza documentelor găsite, polițiștii au stabilit faptul că bunurile aparţin unui bărbat din comuna Miclești. Acesta a fost invitat la Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, unde i-au fost predate documentele şi banii”, au subliniat reprezentanții IPJ Vaslui.

De remarcat şi apreciat este atitudinea familiei Petrilă care a avut ca rezultat recuperarea în scurt timp, de către proprietar, a bunurilor pierdute.  Polițiștii le-au transmis mulţumiri pentru gestul lor şi pentru simţul civic de care au dat dovadă, considerând că aceștia merită din plin aprecieri, fiind un exemplu demn de urmat de către toţi cetățenii.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background