Gherghești: Moarte suspectă a unui bătrân de 82 de ani

Written by on October 27, 2015

Moarte stupidă. Un bătrân din Gherghești a murit după ce a căzut în curtea casei și a fost găsit abia dimineață, după ce toată noaptea a stat în frig.

Ștefan Micu, în vârstă de 82 de ani, a mers în cursul serii de luni (n.r.-26 octombrie) să închidă păsările într-un coteț aflat în gospodăria acestuia. Probabil din cauza vârstei dar și a terenului alunecos, bătrânul s-a dezechilibrat și a căzut. A fost văzut de fiul său, care locuia în aceeași locuință, însă nu a reușit să-l ridice, fiind sub influența băuturilor alcoolice. După câteva încercări nereușite de a-l ridica pe bătrân, fiul a mers în casă și s-a culcat. Ulterior a susținut că tatăl său i-a cerut să plece, pe motiv că se va descurca singur.

În dimineața zilei de marți, 27 octombrie a.c., un vecin a auzit gemete din curtea bătrânului iar când a mers să vadă despre ce este vorba, l-a găsit pe Ștefan Micu agonizând, după ce toată noaptea a stat în frig. Mai mulți vecini l-au băgat în casă pe bătrânul de 82 de ani, unde au descoperit că fiul acestuia dormea fără nici o grijă.

În jurul prânzului, aceiași vecini s-au interesat de starea lui Ștefan Micu, fiul acestuia având convingerea că bătrânul doarme. Intrați în casă, au descoperit că bărbatul murise, drept pentru care au sunat la 112.  

Decesul bătrânului este încadrat ca fiind moarte suspectă, un procuror criminalist coordonând o anchetă în acest caz. Procurorul a dispus efectuarea necropsiei, care va stabili cauza decesului.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background