Huși: arestat preventiv pentru furt și distrugere

Written by on octombrie 30, 2015

Polițiștii au reținut un bărbat, în vârstă de 47 ani, din municipiul Huși, cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt și a unei infracțiuni de distrugere. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Huși au probat activitatea infracțională a lui Mihai B., de 47 ani, din municipiul Huși, acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe durata a 30 de zile.

„În fapt, în ziua de 13 octombrie a.c., Mihai B. a pătruns fără drept în curtea unei locuințe, iar dintr-o anexă a sustras o butelie pentru aragaz. Tot în luna octombrie, bărbatul a pătruns în birourile unei societăți comerciale, de unde  a sustras un laptop și alte bunuri în valoare e aproximativ 2.000 lei. De asemenea, în seara de 28.10.2015, suspectul a spart un geam de la un imobil nelocuit, de pe strada Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Huși”, au menționat reprezentanții IPJ Vaslui.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni de furt.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background