Huși: arestat preventiv pentru furt

Written by on septembrie 30, 2015

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au reţinut un bărbat, în vârstă de 34 ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt dintr-o locuinţă.

Sesizarea a fost primită la Poliţia municipiului Huşi de la o femeie, din aceeaşi localitatea care a afirmat că, în luna septembrie a.c., persoane necunoscute au sustras 5000 lei şi peste 5000 Euro din locuinţa sa.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Huși a fost identificat Florin S., în vârstă de 34 ani, din municipiul Huși. Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul a pătruns fără drept în locuința respectivă, profitând de faptul că un geam al imobilului a fost lăsat deschis. A sustras banii și i-a cheltuit pentru achiziționarea de produse electronice.

„Suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 ore, ulterior fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a menționat Mihaela Ștraub, purtărtorul de cuvânt al IPJV.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background