Huși: patru suspecți în arest preventiv pentru furturi

Written by on iunie 4, 2015

Patru bărbaţi din municipiul Huşi au primit mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, aceştia fiind cercetaţi de poliţişti pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au probat activitatea infracţională a 4 bărbaţi din municipiul Huşi, care au săvârşit infracţiuni de furt din locuinţe, curţi şi dintr-un autovehicul. Faptele au fost comise în perioada aprilie-mai a.c., pe raza localităţii de domiciliu.

Astfel, Dumitru P., în vârstă de 45 ani, Ionel T., în vârstă de 31 ani şi Dănuţ N., de 23 ani, toţi din municipiul Huşi, au pătruns în luna aprilie a.c., pe timp de noapte, într-o locuinţă aflată în construcţie, de unde au sustras un generator şi o  autofiletantă. În aceeaşi săptămână, tot pe timp de noapte, cei trei bărbaţi au demontat şi sustras acumulatorii de la un camion parcat pe strada Huşi – Stănileşti. La sfârşitul lunii aprilie, Dumitru P.  şi Ionel T.  au sustras din curtea unei locuinţe mai multe unelte electrice. De asemenea, Ionel T.  este cercetat şi pentru comiterea altor 3 infracţiuni de furt din locuinţe, fapte comise în luna mai a.c., pe timp de noapte. Una dintre aceste fapte a fost comisă împreună cu Marian C., de 23 ani, din municipiul Huşi. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acesta din urmă a furat dintr-o locuinţă, pe timp de noapte, unelte de pescuit.

„Bunurile sustrase au fost vândute la persoane fizice, poliţiştii reuşind recuperarea prejudiciul cauzat prin comiterea infracţiunilor de furt în proporţie de aproximativ 70%.

Bărbaţii au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 ore, ulterior fiind prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, respectiv Judecătoria Huşi, cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi şi a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background