Huși: tânăr de 25 de ani reținut pentru tâlhărie

Written by on December 30, 2016

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie a fost identificat de polițiști din cadrul Poliției municipiului Huși. Acesta a fost reținut și prezentat unității de parchet pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși l-au reținut pentru 24 de ore pe Florin P., de 25 de ani, din municipiul Huși, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie, fapte săvârșite asupra unui bărbat, în vârstă de 38 de ani și asupra unei femei în vârstă de 81 de ani, din municipiul Huși.

Polițiștii de investigații criminale au efectuat investigații și au stabilit următoarele:

În seara de 24 decembrie a.c., în timp ce bărbatul de 38 de ani, se deplasa pe strada General Teleman din municipiului Huși a fost deposedat prin violență de către P. Florin de suma de 400 de lei și un telefon mobil. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că în seara de 28 decembrie a.c., P. Florin i-a sustras, prin folosirea violenței, o sacoșă unei femei, în vârstă de 81 de ani. Femeia se deplasa pe strada Constantin David din municipiul Huși și avea în sacoșă un portofel și produse alimentare.

Banii sustrași au fost cheltuiți de P. Florin, iar telefonul l-a vândut unei persoane. Telefonul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

P. Florin a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background