Iată listele finale cu benefiarii locuințelor ANL, publicate de Primăria Bârlad

Written by on noiembrie 16, 2019

După ce pe data de 30 octombrie 2019, primăria Bârlad a făcut anunțul public conform căruia solicitanții de locuințe sociale și locuințe ANL trebuiau să se prezinte pentru actualizarea dosarelor în termen de cinci zile de la comunicare, două săptămâni mai târziu s-a făcut publică lista finală, actualizată, cu eventualii beneficiari care s-au calificat pe baza criteriilor legale.

Listele nu au mai fost publicate de această dată pe site-ul instituției, cum s-a întâmplat cu cele pentru atribuirea unor terenuri cu dare în folosință gratuită și pe baza cărora a izbucnit un adevărat scandal între primărie, anumiți cetățeni care s-au considerat nedreptățiți și prefectură.

120 DE LOCUINȚE ANL VOR FI GATA ÎN DECURS DE 13 LUNI

Totodată, Primăria Bârlad a anunțat săptămâna aceasta că lucrările la blocurile ANL din Bariera Puiești sunt în grafic, urmând ca lucrările la zidul de sprijin să fie finalizate, iar în luna martie a anului viitor să debuteze lucrările propriu-zise la clădirile destinate solicitanților.

Vor fi construite trei blocuri, pe patru nivele, însumând 120 de locuințe, în termen de 13 luni de la startul lucrării. Primarul Bârladului a dat asigurări că în cel mult un an jumătate, beneficiarii se vor muta în casă nouă.

LISTELE POT FI CONSULTATE DOAR DE CINE ARE CURIOZITATEA

Și de această dată, în mediul online au apărut discuții conform cărora, pe lista respectivă, ar apărea nume ale unor rude foarte influente în mediul politic local.

Dacă discuțiile sunt veridice sau nu, rămâne de văzut. Listele pentru darea în folosință a terenurilor gratuite care au generat scandal au putut fi consultate de toată lumea pe website-ul primăriei Bârlad, la data respectivă.

De ce acum s-a optat doar pentru varianta „avizier”, în acest mod fiind limitat numărul celor care consultă tabelul (doar cei interesați direct, care au depus dosare și care merg personal la sediul primăriei), poate ne răspunde administrația locală. 


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background