UPDATE. Bârladul va sărbători Anul Nou cu focuri de artificii

Written by on decembrie 31, 2015

UPDATE. Ora 15:55. Oficialitățile bârlădene au anunțat că focurile de artificii vor fi lansate în zona Cerbul de Aur.


ULTIMA ORĂ! Ora 13:35. Focul tradițional de artificii organizat la trecerea dintre ani de către Primăria Bârlad, nu va mai avea loc.Asta deși în cursul zilei de ieri se anunțase că a fost găsită o soluție, lansarea materialelor pirotehnice de pe un teren privat.

Surse din interiorul Primăriei Bârlad spun că o reclamație a făcut ca IPJ Vaslui să nu mai avizeze evenimentul. Lângă terenul de pe care ar fi trebuit să fie lansate focurile de artificii, se află un depozit de cherestea plus alte imobile locuibile, fapt care ar fi pus în pericol desfășurarea spectacolului pirotehnic.


NOTĂ. Informațiile publicate de mass-media locală, unele în contradictoriu, referitoare la locația unde se vor desfășura focurile de artificii organizate de Primăria Bârlad, au la bază discuțiile purtate și căutarea unei soluții favorabile, dintre oficialii Primăriei Bârlad și reprezentanții Inspectoratului de Poliție Vaslui, privind respectarea normelor legale în ceea ce privește spectacolul pirotehnic.

Toate publicațiile online locale nu fac altceva decât să transmită către public ultimele informații în timp real din partea instituțiilor publice.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background