Încă un record doborât de bârlădeanul Ovidiu Tonița

Written by on octombrie 2, 2015

Record egalat de rugbistul bârlădean Ovidiu Tonița, cu un număr de 14 partide disputate de un jucător român în competiția Cupei Modiale de Rugby.

Duminica trecută, pe stadionul Wembley din Londra, Ovidiu Tonița a jucat meciul cu numărul 14 din cadrul Cupei Mondiale, împotriva reprezentativei Irlandei, egalând recordul de partide jucate de un jucător român. Totodată, jucătorul din Bârlad a bifat cea de-a cincea prezență la cea mai importantă competiție din rugby, un alt record egalat.

Romeo Gontineac, fost rugbist – în prezent antrenor, deținea recordul pentru cele mai multe partide disputate de un jucător român în competiția Cupei Modiale. Din păcate, bârlădeanul Ovidiu Tonița nu va putea depăși recordul de partide jucate din cauza unei accidentări, o fractură la degetul mare al mâinii stângi, suferită în meciul cu irlandezii.

Ovidiu Tonița este din Bârlad, fost jucător al echipei Rulmentul și a luat titlul de campion al Franței în tricoul celor de la USAP Perpignan, unde căpătat numele de „Autobuzul din Carpați”.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background