Incendiu puternic la Trestiana

Written by on septembrie 26, 2015

Mai multe autospeciale ale pompierilor, echipaje de poliție și ambulanță, au fost solicitate sâmbătă seara în jurul orei 19.00, în satul Trestiana, la 5 km de localitatea Bârlad, în urma unui apel la numărul unic de urgență 112 prin care se semnala producerea unui incendiu.

După primul apel la 112, în localitatea Trestiana, a fost trimisă o singură autospecială pentru a interveni într-o gospodărie cuprinsă de flăcări, însă localnicii au apelat din nou numărul de urgență solicitând mai multe echipaje, deoarece focul amenința să se extindă și către locuințele lor. După minute bune, spun surse de la fața locului, au mai sosit încă două autospeciale.

Casa care a ars, aparține unui fost polițist din cadrul Poliției Municipale Bârlad și a fost distrusă de incendiu în proporție de 70%, acoperișul arzând aproape în totalitate. Din fericire, în momentul producerii incendiului nu se afla nimeni în imobil.

În cauză, s-a deschis o anchetă în urma căreia specialiștii ISU, vor stabili circumstanțele în care s-a declanșat incendiul.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background