Italia: Crimă la comandă comisă de un vasluian pentru 500 de euro

Written by on January 8, 2016

Un tânăr din Vaslui a fost arestat pentru o crimă comisă la comandă, după ce a împușcat mortal un bărbat pentru suma de 500 de euro. Cel care a comandat crima, este chiar cumnatul victimei.

Cristian Dulan (30 de ani), din Vaslui, stabilit de ceva vreme în Calabria, a fost „angajat” de un cetățean italian să-i omoare cumnatul, ca acesta să nu apuce să se prezinte la procesul de divorț intentat de sora sa, pe data de 17 noiembrie 2015.

Astfel, pe 14 noiembrie 2015, vasluianul Cristian Dulan l-a împușcat mortal pe Carmine Avato, în vârstă de 52 de ani, chiar în fața locuinței sale.

După mai multe cercetări, polițiștii  italieni i-au arestat în ziua de 27 decembrie pe Cristian Dulan și Salvatore Buffone(31 de ani), cumnatul bărbatului de 52 de ani ucis la comandă.

Vasluianul de 30 de ani a recunoscut la audieri că l-a ucis pe Carmine Avato pentru suma de 500 de euro, tocmit fiind chiar de cumnatul acestuia, Salvatore Buffone.

Autoritățile italiene au dat de urma celor doi după ce în urma unei percheziții, au găsit arma crimei – un pistol de calibru 7,65, în locuința lui Cristian Dulan. Vasluianul a mărturisit că a păstrat arma crimei pentru auto-apărare, de frică ca Salvatore Buffone să nu tocmească pe altcineva să-l omoare.

 

Motivul pentru care Salvatore Buffone a comandat moartea cumnatului său, a fost acțiunea de divorț a surorii sale care se plângea de violențele extreme la care era supusă ea și cei trei copii.

Cei doi, tânărul din Vaslui și italianul, vor fi judecați pentru crimă cu premeditare și respectiv instigare, citează presa din Italia.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background